TV POLICA SARDINIA TV 170, je spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primjesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Dva zatvorena bočna segmenta, kao i otvoreni dio sa staklenom policom, efektno doprinose funkcionalnoj organizaciji dnevnog boravka. Dio je istoimene kolekcije SARDINIA sa kojom čini enterijersku cjelinu, a koja u vaš dom unosi odraz autentičnog i odvažnog životnog stila. Postoji mogućnost ugradnje dodatne rasvjete.

Širina: 170,5 cm
Dubina: 42,0 cm
Visina: 54,0 cm

Cijena:
Redovna cijena: 237,00 KM

Komoda SARDINIA 3K4F, je spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primjesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Sastoji se od dva segmenta sa pregradnim policama, kao i četiri funkcionalne fioke. Dio je istoimene kolekcije SARDINIA sa kojom čini enterijersku cjelinu, a koja u vaš dom unosi odraz autentičnog i odvažnog životnog stila.

Širina: 159,0 cm
Dubina: 42,0 cm
Visina: 95,0 cm

Cijena:
Redovan cijena: 422,00 KM

Klub sto SARINIA, u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora, dio je istoimene kolekcije sa kojom čini enterijersku cjelinu, a koja u vaš dom unosi odraz autentičnog i odvažnog životnog stila. Svojim izgledom će doprinijeti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima. Raspored pregrada ispod radne površine doprinijet će da prostor za odlaganje časopisa ili knjiga bude maksimalno iskorišten.

Širina: 120,5 cm
Dubina: 60,5 cm
Visina: 42,5 cm

Cijena:
Redovna cijena: 189,00 KM

Zidna polica SARDINIA ZP, u dekoru artisan hrasta sa primjesama suptilnih crnih elemenata dekora, ima praktičnu namjenu i može poslužiti za odlaganje dekorativnih detalja, kao i predmeta koji su u svakodnevnoj upotrebi. 

Širina: 137,5 cm
Dubina: 21,0 cm
Visina: 24,0 cm

Cijena:
Redovna cijena: 74,00 KM

Vitrina SARDINIA 2K VS2, je spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primjesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Ova dvokrilna funkcionalna vitrina  sastoji se od sistema polica raspoređenih u donjem zatvorenom i gornjem, prostranijem, poluzastakljenom dijelu. Postoji mogućnost ugradnje dodatne rasvjete.

Širina: 84,5 cm
Dubina: 35,0 cm
Visina: 193,5 cm

Cijena:
Redovna cijena: 445,00 KM

Vitrina SARDINIA 2K VS1, je spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primjesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Ova dvokrilna funkcionalna vitrina  sastoji se od sistema polica raspoređenih u  zatvorenom dijelu sa jedne i poluzastakljenom dijelu sa druge strane. Postoji mogućnost ugradnje dodatne rasvjete.

Širina: 84,5 cm
Dubina: 35,0 cm
Visina: 153,5 cm

Cijena:
Redovna cijena: 335,00 KM

Vitrina SARDINIA POP, u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora, dio je istoimene kolekcije sa kojom čini enterijersku cjelinu, a koja u vaš dom unosi odraz autentičnog i odvažnog životnog stila. Sastoji se od zatvorene komode sa dvije pregrade i nasadnog dijela koji odgovara dimenzijama komode. Postoji mogućnost ugradnje dodatne rasvjete.

Širina: 85,0 cm
Dubina: 42,0 cm
Visina: 191,5 cm

Cijena:
Redovna cijena: 314,00 KM

Nasadna polica SARDINIA NP 500, u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora, dio je sistema elemenata SARDINIA, koji daje mogućnost kombinovanja ovog funkcionalnog dijela sa odgovarajućom komodom iz istoimene kolekcije. Usklađena na pravi način u vaš dom će unijeti odraz autentičnog i odvažnog životnog stila. Postoji mogućnost ugradnje dodatne rasvete.

Širina: 50,0 cm
Dubina: 28,0 cm
Visina: 137,5 cm

Cijena:
Redovna cijena: 122,00 KM